вторник, 8 декември 2015 г.

Pampers и UNICEF



Тази година отбелязваме 10 години партньорство между Pampers и UNICEF с кампанията "1 пакет = 1 животоспасяваща ваксина". В знак на благодарност към българските родители, които се включват в кампанията, Pampers ще подкрепи 10 родилни отделения в България като им предостави пелени, легълца за новородени, спално бельо за деца и специални столове за родилки на родилни отделения в 10 български града.

На Facebook страницата на Pampers България ( https://www.facebook.com/pampersbulgaria/app/1631261867139974/ ) всеки може да гласува за български град, чието родилно отделение иска да бъде модернизирано с помощта на Pampers.

Всеки глас носи по-голям шанс за модернизацията на едно родилно отделение. Включете се в кампанията и Вашият жест ще помогне на майки и деца в България и по цял свят, да докажем още веднъж, че заедно можем да променим света към по-добро.

обиколник за кошара

За украса на домовете за изграждане на огради и други подобни пано от ковано желязо и елементи за изграждане на пана от ковано желязо. Ако имате нов дом или вила: Метални елементи от ковано желязо.






Няма коментари:

Публикуване на коментар