петък, 16 май 2014 г.

Магазин за строителни материали Армани 59 Бургас

В магазин за строителни материали Бургас Армани 59 се предлагат всички видове материали за ремонт на покриви - 
Улуци и водосточни тръби
Комини

Пролетта дойде и заедно с нея в мисълта ви се е загнездила идеята за тюнинг на къщата, жилището, двора - в този момент един разговор с консултантите в Армани - магазин строителни материали Бургас е изключително удачен. Материали за ремонт на покриви и всички видове аксесоари нужни за стабилизиране на жилището са налице в магазина до КАТ в Бургас. 

Магазин за строителни материали в Бургас

Битумни рулонни хидроизолации 100% заместват, а и са по-добри от страндартните керемиди имат широко приложение при ремонт  хидроизолации на жилищни и промишлени сгради. 

Битумът го разделя на  - окислен битум, битум модифициран с полимери. Полимерни модификатори: APP, SBS, и ОВС. 
Рулонни изолации от битум с APP - повишена топлоустойчивост от 130-150 °С. Окислен битум - 70-80 °С. 
Модифицираните със SBS битуми и хидроизолации на тяхна база в сравнение с окисления битум и изделията от него имат по-голяма еласто-пластична деформация, която се запазва до отрицателни температури на полагане до -35 °С. Това свойство на битумполимера е в основата на повишената пукнатиноустойчивост на хидроизолации от него в сравнение с окисленя битум (температура на напукване от около -0 °С). Подобно на хидроизолации от битум модифициран с АРР и тези хидроизолационни изделия притежават повишена устойчивост на стареене и дълготрайност.  Модифицираните със SBS битум хидроизолации имат много добра адхезия (лепливост) към предварително грундриани бетонови повърхности и затова намират широко приложение при направата на хидроизолация на вертикални стени в основи при открит способ.

Няма коментари:

Публикуване на коментар